Rakkaudesta tyyliin

Tyylikonsulentti on helsinkiläinen vaatesuunnittelija, tyylikonsulentti ja personal shopper, joka rakastaa tyyliä, vaatteita ja kaikenmaailman muoti-ilmiöitä.

Uusimmat kirjoitukset

Uusimmat kommentit

Angora ahdistaaAnja Itkonen  11.9.2014 20:28
Vaatevallakumoukseen!Tyylikonsulentti  6.5.2014 10:39
Vaatevallakumoukseen!Martta  4.5.2014 19:14
MaksimuotiaTyylikonsulentti  22.4.2014 10:16
MaksimuotiaSatu  20.4.2014 21:13

Ota yhteyttä

rakkaudestatyyliin@
gmail.com"Olen ollut siinä aina tosi hyvä - värien, kuosien, linjojen ja materiaalien yhdisteleminen, vartalon parhaiden puolien löytäminen ja niistä kaiken irtiottaminen."

Tyylikonsulentin Palvelut

PERSONAL SHOPPER

TYYLIKONSULTAATIO

Sinulla ei ole aikaa tai halua juosta kaupoissa? Tai olet muuten vaan hukassa?

Tyylikonsulentti toimii puolestasi tehokkaana henkilökohtaisena shoppailijana. Olipa kyseessä edustustilaisuus tai siskon pojan rippilahja, tyylikonsulentti auttaa.

Onko oma tyyli hukassa vai eikö sitä ole ikinä löytynytkään? Mikä sopii tälle vartalolle? Miten vaatteita yhdistellään? Mitä eroa on modaalilla ja puuvillalla? Dress for success? 

Tyylikonsulentti auttaa tyylisi jalostamisessa haluamassasi laajuudessa.

VAATEKAAPPIKONSULTAATIO

SHOPPING ASSISTANT

Kaappi täynnä vaatteita mutta ei ikinä mitään päällepantavaa? Tai "voiko tätä vielä pitää, sopiiko tämä minulle ja voiko näitä käyttää yhdessä?" 

Tyylikonsulentti pistää vaatekaappisi kuntoon. Halutessasi hän myös kokoaa ja valokuvaa vaatevarastostasi täydellisiä asukokonaisuuksia tilanteeseen kuin tilanteeseen. Voisiko tyylikkyys olla vielä helpompaa?

Tyylikonsulentti on myös superjärjestelijä, joka voi auttaa järjestelemään vaatekaappisi toimivaksi, tai vaikkapa suunnitella sinulle kokonaan uuden vaatehuoneen. No problemos.
Tehosta shoppailuasi ja ota tyylikonsulentti mukaan ostosassistentiksesi. 

Tyylikonsulentti tietää parhaat kaupat eri hintaluokissa, ja osaa metsästää juuri sinulle sopivat tuotteet. Kaupan päälle hän hakee sinulle puuttuvat koot sovituskoppiin ja estää sinua tekemästä "ihan kivoja" ostoksia. 

Muut palvelut

"Rakastan muodin seuraamista, ja voin etsiä kuukausia jotakin vaatetta, joka on pakko saada. Tiedän parhaat shoppailupaikat ja kiinnostavimmat brändit, ja nautin siitä, että voin jakaa muillekin sitä fiilistä, mitä vaatteilla voi saada aikaan. Visuaalisuus ja estetiikka on mun juttu, ja turha sanoa, ettei ulkonäöllä ole väliä. Kyllä sillä on."

Tyylikonsulentti myös muun muassa suunnittelee vaatteita toivomustesi mukaan, ja auttaa kuolinpesien vaate- ja asustejäämistön lajittelussa ja eteenpäin toimittamisessa. 

Tuntihinta kaikille palveluille on 40 e / h (sis. alv) ja mahdolliset etukäteen ilmoitettavat kulut.


Lisätietoja:

tyylikonsulentti@gmail.com
www.rakkaudestatyyliin.com