Rakkaudesta tyyliin

Tyylikonsulentti on helsinkiläinen vaatesuunnittelija, tyylikonsulentti ja personal shopper, joka rakastaa tyyliä, vaatteita ja kaikenmaailman muoti-ilmiöitä.

Uusimmat kirjoitukset

Uusimmat kommentit

Angora ahdistaaAnja Itkonen  11.9.2014 20:28
Vaatevallakumoukseen!Tyylikonsulentti  6.5.2014 10:39
Vaatevallakumoukseen!Martta  4.5.2014 19:14
MaksimuotiaTyylikonsulentti  22.4.2014 10:16
MaksimuotiaSatu  20.4.2014 21:13

Ota yhteyttä

rakkaudestatyyliin@
gmail.com

Niin se silmä tottuu...

Maanantai 9.3.2015 klo 17:10 - Tyylikonsulentti

Näin muutama vuosi sitten työmatkoillani kiinalaisissa tavarataloissa hyllykaupalla tasaisen paksupohjaisia kenkiä. En lämmennyt silloin ollenkaan tälle oudon pökkelöiselle läskipohjakenkämuodille, mutta kuinkas ollakaan, tilasin juuri netistä läskipohjaiset sandaalit kesäksi.

Mikähän on se sisäinen mekanismi, joka saa silmän ensin tottumaan ja sitten jopa pitämään kaikista oudoista jutuista? Todistettavasti tämä sama outojen juttujen omaksumismekanismi löytyy kaikilta, vai mitä muuta voi päätellä napapaitojen, neon-värien ja vyölaukkujen uudesta tulemisesta? Itse maltan tuskin odottaa salihousujen uutta tulemista. Edellisellä kerralla en jotenkin päässyt trendiin mukaan, mutta kenties tällä kerralla löydän salihousujen ruman kauneuden.

Mutta vielä niistä paksupohjaisista sandaaleista. En voi kehua olleeni tässä mitenkään erityisen nopea omaksuja. Kävin viime viikolla Sotkamossa Kenkäkauppa Saastamoisessa. Sotkamolaista yritysmaailmaa tuntemattomille on pakko kertoa, että kyseessä on a i v a n mieletön vanhanajan kenkäkauppa, jossa on tavaraa kirjaimellisesti lattiasta kattoon. Mutta katselin siis Kenkäkauppa Saastamoisessa kevätloskia varten siedettävän näköisiä goretex -kenkiä, ja kuuntelin, kun kenkämyyjä kertoi paikalliselle hieman iäkkäämmälle asiakkaalle tulevasta kenkämuodista; "nyt on tulossa muotiin semmoiset paksupohjaiset kengät, siis tämmöiset kunnon läskipohjat..." Uskaltaisikohan tästä päätellä, että tänä keväänä nähdään suomenmaan kaupoissa läskipohjia runsain mitoin..?

laskipohjat2.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Läskipohjat, paksupohjaiset sandaalit, Kenkäkauppa Saastamoinen, Sotkamo, kesä 2015, nopea omaksuja, läskärit, creepersit