Rakkaudesta tyyliin

Tyylikonsulentti on helsinkiläinen vaatesuunnittelija, tyylikonsulentti ja personal shopper, joka rakastaa tyyliä, vaatteita ja kaikenmaailman muoti-ilmiöitä.

Uusimmat kirjoitukset

Uusimmat kommentit

Angora ahdistaaAnja Itkonen  11.9.2014 20:28
Vaatevallakumoukseen!Tyylikonsulentti  6.5.2014 10:39
Vaatevallakumoukseen!Martta  4.5.2014 19:14
MaksimuotiaTyylikonsulentti  22.4.2014 10:16
MaksimuotiaSatu  20.4.2014 21:13

Ota yhteyttä

rakkaudestatyyliin@
gmail.com

Äiti-ihmisen kiireet...

Share |

Torstai 15.5.2014 klo 22:42 - Tyylikonsulentti


Pitää sen verran päivittää teille arvon lukijani, että Tyylikonsulentti ei suinkaan ole nostanut kytkintä ja lopettanut kirjoittelua. Kahden pienen lapsen, talonrakennustyömaan ja tuoreen viljelypalstan kanssa välillä vain loppuu vuorkauden tunnit, ja äidin kirjoitusharrastus on tietenkin se joka joustaa. Kielen päällä on kuitenkin poustaus muun muassa aiheesta caprihousut ja legginssit kesäpukeutumisessa, ja voi kuinka tyylikonsulenttilla onkaan näistä asiaa... Palailen siis pian asiaan, nauttikaa auringosta!

PS: Onko kenelläkään muulla himo korallinpunaisiin vaatteisiin? Tyylikonsulentilla himo puhkesi jo viime syksynä, ja nyt niitä herkullisia oranssinpunaisia ihanuuksia näkyy siellä täällä vaatekaupoissa. Varsinkin neonkoralli piristäää ja päivittää asun kun asun allekirjoittaneella. Vinkkinä vielä muodikkaille sisarilleni; jos kirkas koralli tuntuu liian rajulta isona pintana, niin kokeile sitä pieninä tippoina asusteissa! Toimii!

Avainsanat: Korallinpunainen, neonkoralli, oranssinpunainen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini